lunes, 9 de marzo de 2009

Tot el món practica el Kyoto!

L’organització ecologista WWF està a punt de complir la seva iniciativa d’implicar a mil milions de persones de tot el món a lluitar contra el canvi climàtic. El proper 28 març, a les 20.30, governs, empreses i ciutadans demostraran que la lluita contra el canvi climàtic sí és possible.

El compromís de WWF és que 1.000 ciutats mundials se sumin a la iniciativa i, fins el moment, 740 ciutats de 80 països ja s’hi han afegit. A l’Estat Espanyol s’hi han adherit Madrid, Barcelona, Bilbao, Granada i, més recentment, València i Segòvia. Està previst que milions de ciutadans recolzin aquesta acció apagant llums i realitzant activitats que no impliquin consum elèctric. De fet, els edificis emblemàtics de les grans ciutats s’han compromès a apagar els llums durant l’Hora del Planeta. D’aquesta manera, la Torre Agbar, la Cibeles, la Puerta de Alcalá, el Palacio de Correos i Telecomunicacions, l’Alhambra, el museu Guggenheim i l’Aqüeducte de Segòvia, lluiran a les fosques.

Amb l’Hora del Planeta, WWF pretén llençar un missatge clar i contundent als líders mundials de cara a Conferència sobre el Canvi Climàtic de Copenhaguen el mes de desembre de 2009. En aquesta conferència es reuniran els líders de 192 països i allò que es decideixi serà de vital importància pel planeta. Amb actes com aquests s’ha de demostrar als governs el compromís de tots per la lluita contra el canvi climàtic i la importància de defensar els interessos de la Terra.


Només queden 19 dies perquè el món sencer practiqui el Kyoto!

----------------------------------------------------------------------------
La organización ecologista WWF está a punto de cumplir su iniciativa de implicar a mil millones de personas de todo el mundo a luchar contra el cambio climático. El próximo 28 de marzo, a las 20.30, gobiernos, empresas y ciudadanos demostraran que la lucha contra el cambio climático sí es posible.
El compromiso de WWF es que 1.000 ciudades mundiales se sumen a la iniciativa y, hasta el momento, 740 ciudades de 80 países ya se han añadido. En España se han adherido Madrid, Barcelona, Bilbao, Granada y, más recientemente, Valencia y Segovia. Está previsto que millones de ciudadanos apoyen esta acción apagando luces y realizando actividades que no impliquen consumo eléctrico. De hecho, los edificios emblemáticos de las grandes ciudades se han comprometido a apagar las luces durante la Hora del Planeta. De esta manera, la Torre Agbar, la Cibeles, la Puerta de Alcalá, el Palacio de Correos y Telecomunicaciones, la Alhambra, el museo Guggenheim y el Acueducto de Segovia, lucirán a oscuras.
Con la Hora del Planeta, WWF pretende transmitir un claro y contundente mensaje a los líderes mundiales de cara a la Conferencia sobre el Cambio Climático de Copenhague el mes de diciembre de 2009. En esta conferencia se reunirán los líderes de 192 países y lo que se decida será de vital importancia para el planeta. Con actos como estos, se debe demostrar a los gobiernos el compromiso de todos por la lucha contra el cambio climático y la importancia de defender los intereses de la Tierra.
Quedan 19 días para que el mundo entero practique el Kyoto!

No hay comentarios:

 
Free counter and web stats